Spyro Reignited Trilogy krijgt eindelijk ondertiteling

Geplaatst:

De game-trilogie is vorig jaar al uitgekomen, maar Spyro Reignited Trilogy krijgt nu toch eindelijk een grote update waar fans al lang om vroegen. In de nieuwste update wordt namelijk eindelijk ondertiteling toegevoegd.

Spyro Reignited Trilogy werd afgelopen november goed ontvangen. Ondanks de positieve scores, waren toch veel fans boos vanwege het ontbreken van de ondertiteling in de game. Zoals een boze gamer betaamt, trokken de fans massaal naar Reddit om hun ongenoegen te uiten en de ontwikkelaars zover te krijgen de ondertiteling aan de game toe te voegen. Ontwikkelaar Toys for Bob heeft nu, vier maanden na de release van de game, eindelijk gehoor gegeven aan deze oproep en heeft ondertiteling toegevoegd in elke beschikbare taal. De ondertiteling komt met de nieuwste update, die tevens de mogelijkheid geeft om Motion Blur uit te schakelen. Veel fans klaagden namelijk ookk dat de game door te veel Motion Blur onspeelbaar was. Naast deze grote verbeteringen brengt de nieuwste update ook enkele bugfixes met zich mee.

Spyro Reignited Trilogy is momenteel speelbaar op PlayStation 4 en Xbox One. De nieuwste update voor de game is vanaf nu beschikbaar.

Bron: Activision en Toys for Bob
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Spyro Reignited Trilogy

Series

Spyro

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

13 november 2018

Ontwikkelaar

Toys for Bob

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord