Spyborgs op komst

Bionic Games en Capcom werken samen aan een nieuwe game genaamd Spyborgs. In deze game speel je een groep bionische spionnen, ieder met zijn eigen krachten, waarmee je de wereld moet zien te redden.

Ontwikkelstudio Bionic Games bestaat uit een aantal exwerknemers van Insomniac (maker van Ratchet & Clank en Resistance: Fall of Man) en een aantal exwerknemers van Neversoft (maker van de Tony Hawk serie). Verder laat Bionic Games weten dat Spyborgs dat deze game (exclusief voor de Wii) in 2009 in de schappen zal liggen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?