Spy Hunter film onderweg

De game Spy Hunter: Nowhere to Run verscheen in 2006 op de Xbox en PS2. Spy Hunter scoorde echter niet bepaald hoog. Toch weerhoud dit Warner Bros er niet van om de game te verfilmen met Dan Holmes en Roy Lee als producenten.

De game zou eigenlijk al eerder worden verfilmd door Midway met Dwayne Johnson in de hoofdrol, maar Warner Bros kocht de rechten van dit project over. Of Johnson nog steeds in de hoofdrol zal spelen is nog onbekend.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?