Prince of Persia

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 5 december 2008
  • Platformen Pc, Nintendo Entertainment System, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Springen en klauteren in gameplay Prince of Persia

Een van de langstlopende en populairste series met een nieuwe benadering, een fris uiterlijk en scherpere zwaarden. Prince of Persia is het volgende hoofdstuk in dit veelgeprezen universum. De vernieuwende platformstijl van dit actie-avontuur is ontworpen in de bekroonde Montreal-studio van Ubisoft, door hetzelfde team dat verantwoordelijk was voor de 'Prince of Persia Sands of Time'-trilogie.

Nog drie nachtjes slapen, en dan kunnen we eindelijk beginnen aan het nieuwe deel in deze Prince of Persia serie, die lekker simpel alleen de naam 'Prince of Persia' mee heeft gekregen. In de gameplay video hieronder zie je dat de prins lenig genoeg is overal op en af te springen en te slingeren.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?