Sports Island 3 aangekondigd

Vandaag maakte ontwikkelaar Hudson Soft bekend dat er een derde deel komt van Sports Island. Sports Island 3 zal weer allerlei nieuwe events bevatten. Net zoals deel twee zal nu ook het derde deel weer met 10 nieuwe events worden aangevuld, namelijk:

- Skiën
- Lacrosse
- Air Race
- Houthakken
- Volleyballen
- Racquetball
- Vissen
- Snowboarden
- Kajak slalom
- Duiken

De game zal in Japan nog dit jaar verschijnen voor de Nintendo Wii. Het is echter nog onbekend wanneer de game naar Europa komt.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?