Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Sports Island

  • Ontwikkelaar Hudson Soft
  • Eerste releasedatum 5 juni 2008
  • Platformen Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Sport Island verkoopt goed ondanks slechte reacties pers

Zojuist heeft ontwikkelaar Hudson Soft bekendgemaakt dat er vanaf 5 juni van dit jaar 700.000 exemplaren zijn verscheept van Sport Island voor de Nintendo Wii.

De game werd door de internationale pers slecht ontvangen en daarom is dit vrij opmerkelijk. Sport Island combineert tien verschillende sportevenementen in een game waarbij je bij elke sport de Wii-afstandsbediening op een andere manier moet gebruiken. Je kunt deze game alleen of met je vrienden spelen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?