Spore

  • Ontwikkelaar Maxis
  • Eerste releasedatum 5 september 2008
  • Platformen Pc, Nintendo DS, Nintendo Wii, Nintendo 3DS
  • Gameliner score

Spore passeert de grens van een miljoen

Goed nieuws voor Will Wright en zijn crew, want sinds de release van de pc-versie van Spore is de game nu al één miljoen keer verkocht. Een goed begin voor de game, en waarschijnlijk kan het nog meer worden de komende tijd.

In Spore beleef je een avontuur dat je van de oorsprong van het leven, de ontwikkeling van de beschaving en technologie en uiteindelijk naar de uiteinden van het heelal brengt.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?