Spore krijgt eigen animatiefilm

Ondanks dat de game Spore geen specifiek verhaal heeft is Filmstudio 20th Century Fox al druk bezig met het voorbereiden voor de productie van een animatiefilm gebaseerd op de game.

Helaas heeft 20th Century Fox geen releasedatum bekendgemaakt. Weekblad Variety melde daarnaast wel dat regisseur Chris Wedge, bekend van Ice Age, de film zal gaan regisseren. Hopelijk weet hij dan ook een leuk verhaal aan de wezen uit Spore mee te geven.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?