Spore en Sims 3 komen naar de consoles

De verkopen van Spore vielen tegen. Ook de console-versies, die een totaal andere insteek hadden dan de PC-versie, deden het niet goed.

De Sims 3 doen het beter in de verkopen. Ook de console-versies van De Sims waren een bescheiden succes. Electronic Arts maakte vandaag bekend dat beide franchises naar de console komen.

In wat voor vorm en op welke console is vooralsnog onbekend. Spore zal tussen januari en maart 2011 verschijnen en De Sims 3 staat nog voor het najaar van 2010 gepland.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?