Spore

  • Ontwikkelaar Maxis
  • Eerste releasedatum 5 september 2008
  • Platformen Pc, Nintendo DS, Nintendo Wii, Nintendo 3DS
  • Gameliner score

Spore demo gepland op 17 juni

Voor wie Spore nog niet kent: Het gaat een evolutie-simulatie worden: Beheer je bacterie tot hij kan uitgroeien naar groter gespuis om uiteindelijk een ras van creaties te beheren op galactisch niveau. Hoogtepunt van de game gaat het volledig creëren van je eigen wezens worden.

Na een aantal jaartjes ontwikkelen is er nu toch echt licht aan het einde van de tunnel:
de release staat gepland voor september, en de demo komt er binnenkort al aan.

De demo zal ongeveer een kwart van de mogelijkheden bieden waar het volledige spel mee op de proppen zal komen. De speler zal wel worden beloond voor het spelen van de demo, de gecreëerde wezentjes kunnen namelijk worden meegenomen naar het volledige spel zodra het gearriveerd is.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?