Spore

  • Ontwikkelaar Maxis
  • Eerste releasedatum 5 september 2008
  • Platformen Pc, Nintendo DS, Nintendo Wii, Nintendo 3DS
  • Gameliner score

Spore creatie te ondeugend volgens EA

Gamers kunnen blijkbaar te ver gaan met hun creatie in het spel Spore. Pc gamester Kristen Salvatore bedacht haar eigen character genaamd Boobilicious, en kreeg kort daarna een mailtje van EA dat ze wel eens geband zou kunnen worden.

Een dag eerder had gamer Tim Edwards al een fallusachtige creatie ter wereld gebracht. Mevrouw Salvatore vond dit zo grappig dat ze haar eigen creatie baseerde op een stel tieten. De volgende dag kreeg ze de mail van EA. Of Edwards hetzelfde mailtje heeft ontvangen is nog niet bekend, maar blijkbaar houdt EA de creaties in de gaten of ze niet te schokkend zouden zijn.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?