Check hier alle PlayStation State of Play content

Splitscreen voor ModNation Racers

ModNation Racers wordt een multiplayer-paradijs met veel customizeopties. Toch zou er eerst geen splitscreen multiplayer in zitten.

Ontwikkelaar United Front Games maakte vandaag bekend dat ModNation Racers een 4-player splitscreen krijgt. Eerst was het nog de vraag of de ontwikkelaar tijd genoeg had om de modus erin te stoppen, maar het is nu zeker. De splitscreen geldt alleen voor de PlayStation 3-versie van de game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?