Stardew Valley

  • Ontwikkelaar Concerned Ape
  • Eerste releasedatum 26 februari 2016
  • Platformen Pc, PlayStation Vita, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch
  • Genre Avonturen, Simulatie, Indie
  • Gameliner score -

Splitscreen co-op beschikbaar in Stardew Valley

Update 1.5 voor Stardew Valley is eindelijk uitgekomen. De update brengt veel nieuwe features met zich mee waaronder de mogelijkheid voor splitscreen co-op.

ConcernedApe noemt update 1.5 "verreweg het grootste brok nieuwe inhoud dat sinds de lancering aan de game is toegevoegd". De update bevat de mogelijkheid om de game lokaal te spelen met drie anderen. Er is een nieuwe boerderij genoemd Beach Farm met genoeg kans op het vangen van vis en het verzamelen van materiaal. Ook voegt de update er een geheel nieuw gebied toe; Ginger Island. Dit eiland is onderdeel van Fern Islands en bevat nieuwe evenementen, minigames, missies, NPC's en vijanden. Dit zijn de grootste veranderingen die de update met zich mee brengt. Alle nieuwe features van update 1.5 zijn te lezen op de officiële Stardew Valley website.

Stardew Valley9

Update 1.5 voor Stardew Valley is beschikbaar voor pc. De update voor consoles is beschikbaar vanaf het begin van 2021.

BRON stardewvallet.net

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?