Check al onze gamescom content hier!

Split/Second komt naar de PSP

Disney Interactive heeft tegenover Destructoid.com laten weten dat Split/Second deze zomer nog op de PlayStation Portable moet verschijnen.

Split/Second zal een geheel unieke besturing krijgen op de PSP. Daarnaast zullen er extra circuits aanwezig zijn, samen met nieuwe uitdagingen en zal het mogelijk zijn om met vier personen lokaal tegen elkaar te racen, aldus Disney.

Split/Second verschijnt als download maar ook als retail versie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?