Splinter Cell wordt één met je Xbox

Dat Splinter Cell: Conviction exclusief uit zou komen voor de PC en Xbox 360 - en daarmee dus een Microsoft-only titel zal worden, dat wisten we al. Toch waren er eerder deze maand geruchten over een mogelijke port naar de PlayStation 3. Ubisoft heeft daar nu echter indirect op gereageerd, en benadrukt dat het echt een Xbox 360 exclusive zal gaan worden. De mensen achter de game zullen er alles aan doen om echt alles uit de console te trekken.

There's going to be a really strong partnership with Microsoft. Obviously we'll do everything that we can do to make sure that the experience is indebted with whatever the Xbox has to offer.

Verder vertelde de producer van de game, Alexandre Parizeau, dat het echt tof is om een game speciaal voor één platform te ontwikkelen. Volgens hem is het echt leuk om je helemaal te focussen op de technologie van dat platform, zodat je er het maximale uit kunt halen. En met de back-up support van Microsoft zijn ze ook heel tevreden.

They're backing us up. There's no question that they're supporting the game to its fullest.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?