Splinter Cell voice actor beschoten in Mumbai

Splinter Cell acteur Micheal Rudder was de verkeerde man op het verkeerde tijdstip op de verkeerde plaats. Hij verbleef in het Oberoi in Mumbai, waar de terroristische aanslag plaatsvond.

De man heeft 3 kogels in zich gekregen. Hij was met spoed naar het ziekenhuis gegaan en zijn conditie is nu goed. Micheal Rudder is overigens niet de stem van Sam Fisher. Zijn stem is ook in andere Ubisoft-titels te horen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?