Splinter Cell komt harder terug dan ooit

Splinter Cell: Conviction liet zijn gezicht weer zien op de E3. De game zal het iets anders gaan doen dan voorgaande Splinter Cell-games.

Sam Fisher is harder geworden dan ooit, hij doet er alles voor om wraak te krijgen voor de dood van zijn dochter. De game kent een andere stijl. Veel duisterder en realistischer. Conviction zal non-lineair zijn. Jij bepaald wat de beste manier van actie is. Sam Fisher heeft ook een hoop nieuwe gadgets. De EMP granaat is daar een van. Deze granaat zet alle lichten uit voor een tijdje. Sam Fisher hoeft niet meer te sluipen, hij kan ook rechttoe rechtaan aanvallen. Hiervoor zal hij goed gebruik moeten maken van zijn omgeving. Splinter Cell: Conviction komt deze herfst uit.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?