Splinter Cell Conviction nu nog uitgebreider

Naast een breed uitgemeten singleplayer heeft de nieuwe Tom Clancy's Splinter Cell 5 ook een ongeveer 6 uur durende co-op campaign. De co-op campaign speelt zich af in hartje centrum van Sint Petersburg. Daniel Sloane-Suarez (Archer) en Mikhail Loskov (Kestrel) zijn de hoofdrolspelers. Er is echter alleen een probleem, de twee kunnen elkaar namelijk wel schieten, maar hoe verder de game vordert, hoe beter de vriendschap wordt. Deze co-op mode, welke zich 2 maanden voor de single player mode afspeelt, zal daardoor ook meer duidelijk maken over het verhaal van de Russische geheime dienst en de Russische maffia in de single player modus.

Niet alleen is de co-op mode extra, Tom Clancy's Splinter Cell Conviction krijgt ook een challenge mode. Vier van de zes levels zullen gebaseerd zijn op de co-op campaign, maar de andere twee zijn exclusief gemaakt voor de standalone challenge mode. De volgende modes zijn bekend:

Hunter - Clear the map of enemies
Infiltration - Clear the map of enemies, without being detected
Last Stand - Protect an EMP warhead from waves of enemies
Face Off - Two players go head-to-head, includes a number of customizable All enemies spread throughout the map

De game komt uit op 23 februari 2010 voor de Xbox 360 en de PC. Houd Gameliner dus in de gaten, want het actie-avontuur game belooft een supergame te worden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?