Splinter Cell: Conviction krijgt demo

Max Beland, creative director van Splinter Cell: Conviction, heeft bekendgemaakt dat de game een demo krijgt. De demo zal nog voor de releasedatum van de game zelf moeten komen, maar wanneer de demo exact zal verschijnen is nog onbekend.

Daarnaast heeft Beland ook nog niet bekendgemaakt welke map de demo zal gaan bevatten. De game zelf zal in elk geval op 30 april verschijnen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?