Splinter Cell: Conviction eindelijk goud

Zojuist heeft Ubisoft, na vijf jaar ontwikkeling, Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction eindelijk goud verklaard. Wat dus inhoudt dat de game definitief op 15 april van dit jaar gaat verschijnen voor de Xbox 360 en 29 april voor de pc.

De game zou eerder eind 2007 uitkomen en werd kort daarna opgeschoven naar 2008. Kort daarop besloot Ubisoft de game terug te sturen naar de tekentafel, wat na mijn mening meer uitgevers mogen doen met hun games, om de game verder te perfectioneren.

Inmiddels zijn we drie jaar verder en mogen dan binnenkort eindelijk los in het vijfde deel uit de Splinter Cell-reeks.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?