Splatoon 2 tijdelijk gratis te spelen

Mocht je Splatoon 2 altijd al een keer hebben willen spelen dan is dit het ideale moment. Splatoon 2 is namelijk tijdelijke gratis te spelen op de Nintendo Switch en de game is ook nog eens met korting aan te schaffen.

Splatoon 2 is gratis te spelen tot aanstaande maandag 25 maart, 15:00 uur. Na het downloaden van de speciale demo ontvangen spelers via een e-mail ook een code waarmee je zeven dagen lang gebruik kan maken van Nintendo Switch Online. Met de gratis versie van Splatoon 2 kan je aan de slag met 4-tegen-4 Grondoorlog, Profgevecht, Salmon Run en Toernooigevecht.

Splatoon 26

Splatoon 2 is tijdelijk aan te schaffen met 33 procent korting. Op de game in combinatie met de Octo Expansion ontvang je tijdens de demo-periode 25 procent korting.

BRON Persbericht Nintendo
Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?