Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Spider-Man: Web of Shadows

  • Ontwikkelaar Shaba Games
  • Eerste releasedatum 24 oktober 2008
  • Platformen PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii
  • Genre Actie
  • Gameliner score

Spider-Man: Web of Shadows wordt free-roaming game

Zoals we weten staat Activistion bekend als een van de betere gamemakers, we zijn daarom in afwachting van een eerste hands-on experience met deze sandbox game. In Q3 2008 (augustus, september of oktober) zal Spider-Man: Web of Shadows gaan verschijnen. Het zal een actie adventure free-roaming game gaan worden en volgens Activision een van hun beste games ooit gereleased in dit genre.

Deze 'in zijn geheel vernieuwde' game zal de superhero vanuit het oogpunt van de originele verhaallijn meer materiaal kunnen meegeven om mee te werken dan een bioscoopfilm! Het lijkt ons dan ook een waanzinnige game waarin je als Spider-Man een extra dimensie kunt geven aan het free-roaming gamen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?