Spellbreak wordt gratis te spelen bij lancering

Geplaatst: 16 juli 2020 10:25
Aangepast: 16 juli 2020 11:33

Goed nieuws voor gamers met een magere portemonnee: de bijzondere fantasy Battle Royale-game Spellbreak zal gratis te spelen zijn bij de lancering.

Volgens ontwikkelaar Proletariat wordt de game gratis gemaakt, omdat hierdoor meer spelers kunnen aanhaken. Bijzonder aan Spellbreak is dat het ingaat tegen alles wat men gewend is van Battle Royale-games. Zo is de setting van de game gericht op fantasy en zijn er geen moderne wapens in de game aanwezig. In plaats daarvan vervul je de rol van een tovenaar en dien je krachtige magische spreuken op je tegenstanders af te vuren, bijvoorbeeld in de vorm van een vuurtornado. Daarnaast hebben spelers de mogelijkheid om te vliegen op een grote kaart, vol ruïnes en schatten. De stijl van de game heeft veel weg van The Legend of Zelda: Breath of the Wild, wat de game schaalbaar maakt voor cross-play tussen de huidige generatie consoles en pc.

Spellbreak staat gepland om dit jaar nog uit te komen. De game verschijnt voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Spellbreak

Series

-

Uitgever

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasewindow

3 september 2020

Ontwikkelaar

-

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord