Check hier alle E3 2021-content

Outriders

  • Ontwikkelaar People can fly
  • Eerste releasedatum 1 april 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre RPG, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Spelers verliezen alles na update van Outriders

Na een grote Outriders-patch schreeuwt Reddit om hulp. Veel spelers lijken na de update namelijk al hun progressie kwijt te zijn. Dat wil zeggen dat alle uren aan grindwerk voor niets zijn geweest.

Het is een probleem waar Outriders al langer mee kampt. Spelers zijn urenlang bezig geweest met het grinden en levelen voor de beste gear. Bij een groot aantal spelers is echter bij de volgende login al die progressie verdwenen. Het Outriders Reddit bord vult zich echter op rap tempo na een update die gisteren is vrijgegeven. Spelers worden bij inloggen begroet door een halfnaakte avatar. Alle loot lijkt verdwenen en al die uren aan grindwerk lijken dus voor niets te zijn geweest. Ontwikkelaar People Can Fly is reeds op de hoogte van het ontstane probleem en heeft gemeld ervoor te willen zorgen dat alle getroffen spelers worden gecompenseerd voor de problemen. Hoe ze dat gaan doen, is echter nog niet bekend.

Outriders5

Heb jij Outriders al een kans gegeven of ben je nog aan het twijfelen? In dat geval helpen wij je uit de brand. Check namelijk hier onze review van Outriders voor de pc!

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?