Spelers verliezen alles na update van Outriders

Geplaatst:

Na een grote Outriders-patch schreeuwt Reddit om hulp. Veel spelers lijken na de update namelijk al hun progressie kwijt te zijn. Dat wil zeggen dat alle uren aan grindwerk voor niets zijn geweest.

Het is een probleem waar Outriders al langer mee kampt. Spelers zijn urenlang bezig geweest met het grinden en levelen voor de beste gear. Bij een groot aantal spelers is echter bij de volgende login al die progressie verdwenen. Het Outriders Reddit bord vult zich echter op rap tempo na een update die gisteren is vrijgegeven. Spelers worden bij inloggen begroet door een halfnaakte avatar. Alle loot lijkt verdwenen en al die uren aan grindwerk lijken dus voor niets te zijn geweest. Ontwikkelaar People Can Fly is reeds op de hoogte van het ontstane probleem en heeft gemeld ervoor te willen zorgen dat alle getroffen spelers worden gecompenseerd voor de problemen. Hoe ze dat gaan doen, is echter nog niet bekend.

onbekend

Heb jij Outriders al een kans gegeven of ben je nog aan het twijfelen? In dat geval helpen wij je uit de brand. Check namelijk hier onze review van Outriders voor de pc!

Bron: https://www.reddit.com/r/outriders/
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Outriders

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

1 april 2021

Ontwikkelaar

People can fly

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord