Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Brothers in Arms: Hell's Highway

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 25 september 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Spektakel in launch trailer Brothers in Arms: Hell's Highway

De launch trailer van Brothers in Arms: Hell's Highway is verschenen, en daarin zien we spectaculaire beelden van de actie in de game. Op de achtergrond horen we het geluid van gillende alarmen en schreeuwende generaals die hun manschappen trachten de goede kant uit te sturen om zo de tegenstander te voorzien van een overdosis lood.

In Brothers in Arms: Hell's Highway kunnen we de Tweede Wereldoorlog voor het eerst in onze eigen landje beleven met missies die zich afspelen rond 'Operation Market Garden'. De game verschijnt op 25 september voor pc, PlayStation 3 en Xbox 360.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?