Speelduur Mirror's Edge bekend

Geplaatst:
Aangepast: 14 juni 2018 15:07

Mirror's Edge, de nieuwe innovatieve titel van Electronic Arts heeft een (minimale) speelduur van 12 uur. EA Dice producer Manuel Llanes heeft dit nieuwtje naar buiten gebracht over de game die 13 november aanstaande verschijnt.

Mirror's Edge bevat geen open wereld, maar door het nemen van verschillende paden in de levels wordt de herspeelbaarheid wel vergroot.

Lees hieronder meer over de verhaallijn:

Ooit bruiste deze stad van de energie. Hij was vies en gevaarlijk, maar vol leven en schitterend. Nu is hij compleet veranderd. De veranderingen kwamen langzaam. De meesten beseften het niet of het kon ze niets schelen, en ze accepteerden het. Ze kozen voor een makkelijk leven. Sommigen niet... Zij werden onze klanten.

In een stad waar informatie zwaar gecontroleerd wordt, vervoeren behendige koeriers, die Runners worden genoemd, gevoelige informatie uit het zicht van bemoeizuchtige ogen. In deze ogenschijnlijke utopie is een misdaad gepleegd. Je zus moest ervoor opdraaien en jij wordt nu opgejaagd. Jij bent een Runner met de naam Faith en deze innovatieve eerstepersoons action-adventure is jouw verhaal.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mirror's Edge

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

16 oktober 2009

Ontwikkelaar

EA DICE

Gameliner Awards

-

Lees meer