Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Mirror's Edge

  • Ontwikkelaar EA DICE
  • Eerste releasedatum 16 oktober 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

Speelduur Mirror's Edge bekend

Mirror's Edge, de nieuwe innovatieve titel van Electronic Arts heeft een (minimale) speelduur van 12 uur. EA Dice producer Manuel Llanes heeft dit nieuwtje naar buiten gebracht over de game die 13 november aanstaande verschijnt.

Mirror's Edge bevat geen open wereld, maar door het nemen van verschillende paden in de levels wordt de herspeelbaarheid wel vergroot.

Lees hieronder meer over de verhaallijn:

Ooit bruiste deze stad van de energie. Hij was vies en gevaarlijk, maar vol leven en schitterend. Nu is hij compleet veranderd. De veranderingen kwamen langzaam. De meesten beseften het niet of het kon ze niets schelen, en ze accepteerden het. Ze kozen voor een makkelijk leven. Sommigen niet... Zij werden onze klanten.

In een stad waar informatie zwaar gecontroleerd wordt, vervoeren behendige koeriers, die Runners worden genoemd, gevoelige informatie uit het zicht van bemoeizuchtige ogen. In deze ogenschijnlijke utopie is een misdaad gepleegd. Je zus moest ervoor opdraaien en jij wordt nu opgejaagd. Jij bent een Runner met de naam Faith en deze innovatieve eerstepersoons action-adventure is jouw verhaal.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?