God of War III

  • Ontwikkelaar SCE Santa Monica
  • Eerste releasedatum 19 maart 2010
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre Actie
  • Gameliner score

Speelduur God of War III bekend

We hebben tot nu toe al veel lekkernij gehad van de nog komende God of War III. Zo zijn we al lekker gemaakt met vette trailers, te gekke screens en natuurlijk de demo. Maar tot op de dag van vandaag hadden we nog niks gehoord over de speelduur van game.

John Hight studio director van Santa Monica Studios heeft in een recent interview verteld hoeveel uren je vol kan maken om de game uit te spelen. Hieronder zie je dan ook een stukje van het interview.

We've done a lot of play testing on it. We know, for a really hardcore player, it'll take them longer than it took them to play either of the previous God of War games.Ten is long, but ten might not be considerably longer! It's more than 10 hours gameplay

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?