Beyond Good and Evil 2
  • ONTWIKKELAAR Ubisoft
  • EERSTE RELEASEDATUM 2019
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GAMELINER SCORE -

Speelbare Bèta Beyond Good and Evil 2 in 2019

Afgelopen E3 was Beyond Good and Evil 2 toch wel een van de vetste games om te zien en werd van Ubisoft verwacht dat zij daadwerkelijk meer lieten zien. Nu heeft de regisseur Michel Ancel van de game laten weten dat ze mikken op een Bèta release in 2019.

Speelbare Bèta zijn tegenwoordig wel een ding. The Division heeft er gebruik van gemaakt, Call of Duty: WWII en zo zijn er nog wel een paar. Tijdens een interview werd de vraag gesteld wat we als releasedatum konden verwachten en toen gaf Ubisoft aan dat ze dus een Bèta eerst uitbrengen. Helaas werd er verder geen concrete releasedatum benoemd voor deze langverwachte opvolger van een vijftien jaar oude game.

onbekend

Hopelijk wordt het een publieke Bèta en geen gesloten. Ik vergeet namelijk vaak in te schrijven om mee te kunnen doen. Wat jullie?

Over auteur Timo de Hoop

Timo de  Hoop Een Nintendo-kid in hart en nieren. De Nintendo 64 kent Timo door en door, maar tegenwoordig ligt zijn focus voornamelijk op de Xbox, gezien die PlayStation 4 maar uit blijft (“ooit”, zegt ‘ie dan…). Misschien stapt Timo over wanneer zijn geliefde Lara Croft exclusief naar Sony’s console komt, want daar heeft onze casanova wel een beetje een digitale crush op.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?