Speel Unravel 2 nu gratis

Geplaatst: 27 juni 2018 10:25
Aangepast: 13 juli 2018 16:14

Unravel 2 is tijdens de EA Play persconferentie aangekondigd. Opvallender was dat de game tijdens de presentatie direct in de verkoop is gegaan. Nu komt daar een schepje bovenop, Unravel 2 is namelijk gratis speelbaar.

Onlangs heb ik het eerste deel van Unravel uitgespeeld en en de game is behoorlijk leuk. Rebecca is van start gegaan met de tweede en gaf deze de volle score! Nu kunnen we gratis aan de slag met het tweede deel. We kunnen echter alleen de eerste twee hoofdstukken spelen als voorproefje. Een leuke trial om te proberen dus. Gelukkig kost de volledige game geen rib uit je lijf. De verkoopprijs staat namelijk op slechts twee tientjes. De trial versie is beschikbaar op de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Bron: Electronic Arts
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Unravel Two

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

10 juni 2018

Ontwikkelaar

Coldwood Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer