Gears of War 2

  • Ontwikkelaar Epic Games
  • Eerste releasedatum 7 november 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Actie, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Speel tegen The Red Jumpsuit Apparatus

Ben je fan van The Red Jumpsuit Apparatus (check de video hieronder) en van Gears of War 2? Dan is dit je ultieme kans om ze beide te combineren. De band zal namelijk spelen tegen iedereen in de game.

6 december zal dit allemaal plaatsvinden. Het enige wat jij hoeft te doen is hun Gamertag toevoegen aan je vriendenlijst en om 3 tot 5 uur EST op Gears of War 2 te zitten.

DATUM: 6 december
TIJD: 3-5PM (EST)
GAME: Gears of War 2
GAMERTAG: RedJump GWF (er zit een spatie tussen RedJump en GWF)

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?