Speel speciale Spirits vrij in Super Smash Bros. Ultimate met Pokémon: Let’s Go

Geplaatst: 3 december 2018 10:50
Aangepast: 3 december 2018 10:57

Spelers die de Pokémon: Let’s Go-games in hun bezit hebben, kunnen in Super Smash Bros. Ultimate twee verschillende speciale Spirits vrijspelen. De speciale Spirits Partner Pikachu en Partner Eevee zijn op deze manier vanaf de release al te verkrijgen.

Volgens de tweet van het Australische Twitteraccount van Nintendo kun je middels de opgeslagen spelgegevens van de Pokémon: Let’s Go-games twee verschillende speciale Spirits vrijspelen in Super Smash Bros. Ultimate. Spirits zijn speciale gamepersonages waarmee je je vechters een power-up kunt geven. Er zijn verschillende soorten Spirits die elk hun eigen krachten hebben. De twee verschillende Spirits die je via de Pokémon: Let’s Go-games kunt bemachtigen zijn Partner Pikachu en Partner Eevee, die je elk middels hun bijbehorende Let's Go-game kunt vrijspelen. Wanneer je de Pokémon: Let’s Go-games niet in je bezit hebt, kun je deze Spirits alsnog bemachtigen. Deze speciale Spirits zijn ook gewoon vrij te spelen door het voltooien van bepaalde uitdagingen in de game.

Super Smash Bros. Ultimate verschijnt op 7 december voor de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Smash Bros. Ultimate

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

7 december 2018

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord