Skate It

  • Ontwikkelaar EA Black Box
  • Eerste releasedatum 21 november 2008
  • Platformen Nintendo DS, Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Speel Skate It op je Wii Balance Board

Nieuw promotiemateriaal van Electronic Arts heeft bekendgemaakt dat skateboardgame Skate It voor de Wii toch gebruik gaat maken van het Wii Balance Board.

Op het Wii Balance Board kan je 6 verschillende trucs uitvoeren die kunnen worden gevarieerd door middel van de D-pad van de WiiMote te gebruiken. De trucs zijn onder andere kickflips en ollies.

Om snelheid met je skateboard te maken dien je naar voren te leunen en naar achteren, links en rechts om te sturen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?