Check al onze gamescom content hier!
Tom Clancy's Rainbow Six Siege
  • ONTWIKKELAAR Ubisoft
  • RELEASEDATUM 1 december 2015
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Shooter
  • GAMELINER SCORE

Speel Rainbow Six Siege komend weekend gratis

Mocht je Rainbow Six Siege nog niet hebben gespeeld, dan is aankomend weekend de uitgelezen kans. Vanaf donderdag is de shooter van Ubisoft namelijk gratis te spelen.

De plannen voor Valentijnsdag kunnen dus weer linea recta de prullenmand in, want het gratis weekend begint dus al op donderdag 14 februari. Alle opgedane ervaring en verkregen wapens/gear worden overgedragen wanneer je de game daadwerkelijk koopt. In de periode van 12 t/m 18 februari is de game ook met hoge korting te koop. De periode waarop je de game gratis kunt spelen is afhankelijk van het platform waarop je het speelt. Hieronder staat het schema, zodat je kunt zien wanneer jij aan de slag kunt met Rainbow Six Siege.

Rainbow Six Siege3

Xbox One
Xbox Live Gold: Vereist
Start: 14 februari om 9:01 uur
Eind: 17 februari om 8:59 uur

PS4
Pre-load: 13 februari om 15:00 uur
Start: 14 februari om 14:00 uur
Eind: 18 februari om 14:00 uur

PC (Uplay and Steam)
Uplay pre-load: 13 februari om 18:00 uur
Start: 14 februari om 18:00 uur
Eind: 17 februari om 21:00 uur

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?