Speel Rainbow Six Siege helemaal gratis

Geplaatst: 14 augustus 2018 18:00

Oké dan! Tom Clancy's Rainbow Six Siege is aankomend weekend gratis speelbaar. Het komt weleens vaker voor dat Ubisoft een gratis weekend cadeau doet en dit weekend kan iedereen dus van start met alle operators in Rainbow Six Siege!

Tom Clancy's Rainbow Six Siege gaat alweer een tijdje mee, we zitten namelijk alweer in het derde jaar. Gelukkig krijgt de game met grote regelmaat een update waarbij we aan de bak kunnen met nieuwe maps en operators. Zo bevat de aankomende operatie Grim Sky twee nieuwe operators en een nieuw ontwerp van Hereford Base. Het gratis weekend gaat op 16 augustus van start. Op 19 augustus wordt gaat de schakelaar weer om en is het aftaaien. Tenzij je de volledige game aanschaft natuurlijk. De game is namelijk van 16 tot 27 augustus met een flinke korting binnen te halen.

Het gratis weekend gaat op 16 augustus van start. Rainbow Six Siege is dan gratis verkrijgbaar voor alle spelers op de Xbox One, PlayStation 4 en pc.

Bron: Ubisoft
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Series

Tom Clancy's Rainbow Six

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

1 december 2015

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord