Speel Rainbow Six Siege helemaal gratis

Oké dan! Tom Clancy's Rainbow Six Siege is aankomend weekend gratis speelbaar. Het komt weleens vaker voor dat Ubisoft een gratis weekend cadeau doet en dit weekend kan iedereen dus van start met alle operators in Rainbow Six Siege!

Tom Clancy's Rainbow Six Siege gaat alweer een tijdje mee, we zitten namelijk alweer in het derde jaar. Gelukkig krijgt de game met grote regelmaat een update waarbij we aan de bak kunnen met nieuwe maps en operators. Zo bevat de aankomende operatie Grim Sky twee nieuwe operators en een nieuw ontwerp van Hereford Base. Het gratis weekend gaat op 16 augustus van start. Op 19 augustus wordt gaat de schakelaar weer om en is het aftaaien. Tenzij je de volledige game aanschaft natuurlijk. De game is namelijk van 16 tot 27 augustus met een flinke korting binnen te halen.

Het gratis weekend gaat op 16 augustus van start. Rainbow Six Siege is dan gratis verkrijgbaar voor alle spelers op de Xbox One, PlayStation 4 en pc.

BRON Ubisoft

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy WijnbergAls het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?