Speel piraatje in Pirate Party

Lighthouse Interactive (Ship Simulator, Overclocked) heeft de game Pirate Party: Adventures of the Black Corsair aangekondigd voor de Nintendo Wii en de Nintendo DS. Deze actie- en avonturen game kunnen we verwachten in het begin van volgend jaar.

"2009 wordt een belangrijk jaar voor ons", vertelde Steve Wall, Business Development bij Lighthouse Interactive. "We kunnen met Pirate Party onze eerste console game aankondigen, en in de toekomst zullen er zeker nog meer volgen".

In Pirate Party: Adventures of the Black Corsair speel je een zeerover in het 17e eeuwse Londen. Met deze nieuwe game staat er een fantastisch avontuur op het punt om te beginnen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?