Zack & Wiki: Quest for Barbaros' Treasure

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 23 oktober 2007
  • Platformen Nintendo Wii, Nintendo Wii U
  • Genre Avonturen, Puzzel
  • Gameliner score

Speel nu de demo van Zack en Wiki

Capcom heeft met Zack & Wiki: Quest for Barbaros' Treasure goed werk geleverd. De pers heeft deze game goed ontvangen en brengt weer wat nieuws voor de Nintendo Wii.

Er is nu ook een demo uitgebracht. Dit is niet zomaar een demo, maar een flash demo. Deze kun je spelen op je pc, op het internet. Je kan een heel level spelen zoals in de echte game, alleen moet je het hier wel zonder de Wii besturing doen. Hier kan je de demo spelen onder het kopje Gameplay. Veel plezier!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?