Speel Halo 3 en steun Haïti

Spelers van Halo 3 en Halo 3: ODST kunnen ook hun steentje bijdragen aan de slachtoffers in Haïti. Bungie doneert namelijk 100 dollar voor elke 1000 gamers die aanstaande woensdag en donderdag het speciale embleem dragen tijdens het online gamen.

Halo 3 en Halo 3: ODST bezitters hoeven hiervoor alleen maar in het menu het hart-embleem te selecteren. Daarnaast verkoopt Bungie speciale Haïti-shirts. Waarvan de opbrengst ook naar het Rode kruis gaat.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?