Colin McRae: DiRT 2

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 3 december 2009
  • Platformen Pc, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Speel DiRT 2 morgen al!

Codemasters kondigt aan dat vanaf morgen de demo van DiRT 2 te spelen is via PlayStation Network of Xbox LIVE.

Wel leuk om te weten. De makers van het spel hebben een laptime neergezet die volgens hun de nodige frustraties zal vragen om deze te kloppen. Ze hebben er zelfs een heuse competitie van gemaakt. Het is mogelijk jouw beste tijd te uploaden op deze facebookpagina. De beste tien tijden zullen fantastische prijzen kunnen winnen, ook al wordt de tijd niet geklopt. Zie ook het volgende filmpje voor meer informatie:

Colin McRae: DiRT 2 komt uit op 11 september voor DS, PSP, PS3, Wii en Xbox 360. Wel is al bevestigd dat er later een PC versie uitkomt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?