Speel Darkfall voor de release in de bèta

Dit jaar zal eindelijk de game Darkfall verschijnen. Darkfall is een MMORPG in een fantasy stijl. Je speelt op verschillende continenten, en kunt kiezen uit zes verschillende klassen om mee te spelen.

Klinkt goed, maar wat nog beter klinkt is dat Razorwax (de ontwikkelaar) de inschrijvingen voor de bèta van deze game is gestart. Als je dus al wilt genieten voordat de game uitkomt, schrijf je dan hier in om kans te maken op een pre-play! Je moet wel lid zijn van de Darkfall community om je in te schrijven.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?