Speel als jonge Sherlock in zijn nieuwste game

Geplaatst:
Aangepast: 26 mei 2020 14:56

Frogwares bevestigde de prequel van hun Sherlock Holmes-serie, Sherlock Holmes: Chapter One. Dit keer zit de game nogal anders in elkaar dan we gewend zijn van deze long-running serie.

Niet alleen de game is anders, maar Sherlock zelf ook. Hij is nu namelijk een jonge wijsneus van 21, in plaats van een man van middelbare leeftijd. Het verhaal speelt zich dit keer ook niet af in Londen. Sherlock onderzoekt een serie van moorden op een mediterraans eiland, in een open-world stijl. Net als de voorgaande games uit de serie is Sherlock Holmes: Chapter One een story-based game, maar dat betekent niet dat er geen spanning in zit. Sherlock maakt wijs gebruik van zijn omgeving om zijn vijanden niet direct om te leggen. Want ja, dan is er geen bewijs, toch? Arrogantie zijn we wel gewend van deze karakter, maar zijn leeftijd in deze game geeft hier nog een extra tintje aan.

Sherlock Holmes: Chapter One staat gepland voor 2021.

Bron: PCgamer

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord