Speel advocaatje in nieuwe Ace Attorney game

De game serie Ace Attorney keert weer terug op de Nintendo DS, en dit keer met de game Ace Attorney: Trials and Tribulations. Jij speelt in de game de advocaat Phoenix Wright, en je moet proberen in verschillende rechtszaken de onschuld van jouw cliënt te bewijzen.

De game bestaat grofweg uit twee delen, namelijk het detective- of speurwerk en de rechtszaak zelf. Allereerst zul je dus zoveel mogelijk bewijsmateriaal moeten verzamelen om jouw cliënt vrij te pleiten. Zodra je genoeg bewijs hebt kun je de rechtszaal instappen en aldaar jouw woordje doen. De rechtszaak zelf is ook nog interactief: als er bijvoorbeeld iets niet blijkt te kloppen met wat een getuige verteld, kun jij daar tegen in opstand komen door de microfoon te gebruiken en 'Objection!' roepen.

Al met al lijkt dit een interessante game te worden die menig detective zeker aan zal spreken. We kunnen op 3 oktober 2008 aan de slag met deze game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?