Speel Abbey Road in The Beatles: Rock Band

Vandaag komt het eerste grote album voor The Beatles: Rock Band uit als downloadable content. Fans kunnen namelijk aan de slag met alle liedjes van het album Abbey Road. Natuurlijk zaten er al een aantal liedjes van dit album in de game, maar je kunt de collectie nu compleet maken met Maxwell's Silver Hammer, Oh! Darling en Because. Deze nummers zijn te downloaden voor 160 MP (Xbox 360), 200 WP (Nintendo Wii) of voor €1,49 (PlayStation 3). Het pakket zal voor de PlayStation 3 overigens pas donderdag uitkomen.

Naast deze losse liedjes is het ook mogelijk om het volledige album pakket te downloaden voor 1360 MP of €11,37. Hiermee haal je niet alleen de drie singles binnen die ook los verkrijgbaar zijn, maar ook de volledige B-kant van de plaat, die bestaat uit een zestien minuten durende medley met deze nummers:

- You Never Give Me Your Money
- Sun King
- Mean Mr. Mustard
- Polythene Pam
- She Came in Through the Bathroom Window
- Golden Slumbers
- Carry That Weight
- The End

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?