Tom Clancy's H.A.W.X.

  • Ontwikkelaar Ubisoft Boekarest
  • Eerste releasedatum 13 maart 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

Spectaculaire luchtgevechten in Tom Clancy's H.A.W.X.

In Tom Clancy's H.A.W.X., de nieuwe game van Tom Clancy voor de pc, PlayStation 3 en Xbox 360, ben jij een van de velen die hemel onveilig maakt met jouw gevechtsvliegtuig. Je rekent af met je vijanden in de lucht, maar het blijkt dat ook de vijanden op de grond niet meer veilig zijn voor jouw gevechtsvliegtuig.

In twee nieuwe trailers zien we namelijk gevechten in de lucht, maar ook gevechten van vliegtuigen tegen grondtroepen, oftewel Air to Ground. Hoe dat allemaal afloopt kun je zien in onderstaande trailers, waarin hoge G-krachten geen uitzondering zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?