Command & Conquer: Red Alert 3

  • Ontwikkelaar EA LA
  • Eerste releasedatum 14 november 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

Specificaties Red Alert 3 bekendgemaakt

Command & Conquer: Red Alert 3 is de nieuwe Red Alert en komt aan het einde van het jaar uit. Vandaag zijn de computerspecificaties bekendgemaakt. Kan jij deze game draaien?

* Processor XP: Pentium 4 2.0 GHz (AMD Athlon 2000+; Multiple Cores)
* Processor Vista: Pentinum 4 2.2 GHz (AMD Athlon 2200+; Multiple Cores)
* Geheugen XP/Vista: 1 GB
* Harde schijf DVD: 6.0 GB / EA Link: 12.0 GB
* VideokaartNVIDIA GeForce 6800, ATI Radeon X1800 of beter
* Geluidskaart - DirectX 9.0c compatible
* Online Multiplayer 512 Kbps of sneller

In de laatste uitbreiding van Command & Conquer 3: Kane's Wrath, zit een bèta van Red Alert 3. De game zal ook op de Xbox 360 verschijnen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?