Saints Row 2

  • Ontwikkelaar Volition
  • Eerste releasedatum 17 oktober 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

Speciale uitgave voor Saints Row 2

Half oktober kunnen we het vervolg op Saints Row uit de winkelrekken gaan graaien. Saints Row 2 zal niet alleen als gewone uitgave verschijnen, maar krijgt daarnaast ook een Collector's Edition.

In deze speciale editie van Saints Row 2 krijg je meer dan alleen de game. Nee, geen grote gouden kettingen en allerlei bling, maar wel een art book, USB-drive, poster met plattegrond van de stad en een setje speelkaarten. Het geheel verschijnt in een tinnen doos en zal in Amerika over de toonbank gaan voor zo'n tachtig dollar. Daarbij komt natuurlijk ook meteen de vraag of we dit ook in Europa kunnen aanschaffen, maar dat is helaas nog niet duidelijk.

Saints Row 2 komt uit op 18 oktober voor de Xbox 360.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?