Check al onze gamescom content hier!

Speciale soundtrackbox voor Castlevania

Binnenkort krijgt de Castlevania serie een speciale soundtrackbox. Deze box zal maar liefst achttien cd's en één dvd bevatten. Of de box ook naar Europa komt is echter nog maar de vraag.

De box zal in elk geval de nummers van bijna alle delen van de serie bevatten en op de DVD zal je de interviews met de componisten en de makers van de game kunnen vinden. Mocht de box wel naar Europa komen dan zal die rond de 160 euro gaan kosten.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?