Speciale Sonic the Hedgehog-presentatie aangekondigd

Geplaatst:

Sonic wordt dit jaar dertig jaar oud en dat moet gevierd worden. Speciaal voor zijn verjaardag staat er dan ook een speciale Sonic the Hedgehog-presentatie gepland.

Het is inmiddels al bekend dat Sonic zijn dertigste verjaardag viert met nieuwe games en het ziet ernaar uit dat deze binnenkort worden aangekondigd. Speciaal voor de dertigste verjaardag van de bekende blauwe egel staat er namelijk een Sonic Central-presentatie gepland. Deze presentatie vindt morgen plaats en via Twitter krijgen we alvast een voorproefje van wat ons te wachten staat. Zo werd aangekondigd dat we tijdens de speciale livestream een aantal projecten, partnerschappen en evenementen te zien krijgen die speciaal voor de verjaardag van Sonic staan gepland. Wellicht krijgen we dan ook een officiële aankondiging van de gelekte nieuwe Sonic the Hedgehog-collectie en meer beelden van Sonic the Hedgehog 2.

De speciale Sonic Central livestream vindt 27 mei om 18 uur Nederlandse tijd plaats.

Bron: SEGA
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord