Speciale PSP voor nieuwe God of War

Sony heeft vandaag laten weten dat de Amerikanen op 2 november aanstaande een speciale editie van de PSP mogen verwachten, speciaal voor de game God of War: Ghost of Sparta.

De nieuwe PSP is uitgevoerd in de kleuren rood en zwart. Bij het pakket krijg je de, naast de handheld, de game Ghost of Sparta, een voucher om de eerder verschenen game Chains of Olympus te downloaden, de film Kick Ass en een memory stick van 2 GB. Mooi pakketje, al zeg ik het zelf.

Over een release van al dit moois in Europa is met nog geen woord gerept. Hopelijk is Sony ons niet vergeten...

onbekend

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?