Speciale presentatie Super Smash Bros. Ultimate over Dragon Quest's Hero aangekondigd

Geplaatst:
Aangepast: 29 juli 2019 11:06

Er is onlangs een speciale presentatie voor Super Smash Bros. Ultimate over Dragon Quest's Hero aangekondigd. Deze presentatie vindt morgen al plaats.

Nintendo Versus kondigde het nieuws via Twitter aan. De speciale presentatie voor Super Smash Bros. Ultimate vindt morgen plaats en gaat over de nieuwste fighter die aan het roster toegevoegd wordt. Deze 22 minuten durende presentatie wordt gegeven door Masahiro Sakurai en geeft nieuwe informatie over de aankomende fighter. Zo krijgen we onder andere nieuwe details over de fighter te zien en krijgen we tevens te weten wanneer Hero voor ons speelbaar wordt. Nintendo Versus heeft daarnaast ook bekendgemaakt dat de 4.0-update binnenkort ook live gaat. Deze update brengt hoogstwaarschijnlijk Hero met zich mee, maar ook enkele veranderingen aan een aantal personages. Wanneer 4.0 uitkomt en welke personages veranderd worden, is momenteel nog niet bekend.

Super Smash Bros. Ultimate is momenteel te spelen op de Nintendo Switch. De speciale presentatie over Hero vindt morgen plaats op het YouTube-kanaal van Nintendo om 6 uur Amerikaanse tijd, wat voor ons 15 uur is.

Bron: Nintendo Versus
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Smash Bros. Ultimate

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

7 december 2018

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord