Check al onze gamescom content hier!

Speciale editie van Heavy Rain gepresenteerd

Nadat Sony vorige maand de speciale editie van Heavy Rain aankondigde, was het gissen naar de inhoud van het speciale pakket. Vandaag komt daar eindelijk verandering in, aangezien Sony deze inhoud nu vrijgegeven heeft.

Het pakket bestaat uit een luxe box voor de game, waarop het bijna lijkt of de regendruppels er echt vanaf vallen. Verder is er een bloederige origami in het pakket aanwezig en een promo code voor de downloadable content van de game. Als laatste bevat het pakket een soort grote kaart, waarop misschien extra informatie over een bepaalde missie staat, zodat je die makkelijker tot een goed einde kunt brengen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?